icon 少女からはぐれたポケモン

日時: 2006/01/01 22:37
名前: 山手線
情報: p0162-ipad01kokuryo.gunma.ocn.ne.jp

第4話にて小説掲示板の「少女探偵物語(最初の4話はポケモンと共演しています)」から枝分かれしました。
ポケモンの方の物語をこちらに記載しています。

ポケ第5話 「突入!」
新幹線から降りた
ヒトカゲ「なんであいつが人になったのかな・・・?」
ゼニガメ「さーよく分からないです。」
ヒトカゲ「あ!あそこが大阪の救助隊!」
ゼニガメ「入ろう」

短いけど続きます。
メンテ

Page: [1] [2] [3] [4]

Air?Jordan?10?(X)( No.60 )

日時: 2014/08/12 00:30
名前: Air?Jordan?10?(X)  <ltxqvy@gmail.com>
参照: http://www.livingscriptures.com/fr/jordanchaussuresparis4157b.asp?4157b=air-jordan-10-x-c-14.html
情報: 43.237.37.120.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“ok bos. Pukul 8 nanti aku da terpacak kat rumah kau.” Aina dan safiyyah ketawa serentak. Aina tersenyum penuh makna. Malam ini adalah hari bersejarah dalam keluarganya. safiyyah perlu tahu itu.
メンテ

Louis?Vuitton?Antheia( No.61 )

日時: 2014/08/17 04:39
名前: Louis?Vuitton?Antheia  <jklvxetcxj@gmail.com>
参照: http://www.amityproject.com/us/buylouisvuittonukgucci2745.asp?gucci2745=louis-vuitton-women-1/louis-vuitton-handbags/louis-vuitton-shoulder-bags-and-totes/louis-vuitton-antheia-uk
情報: 207.112.85.110.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“dia tak boleh cakap…”terang BG.
メンテ

Femmes?Air?Jordan?5?+?Air?Max( No.62 )

日時: 2014/08/17 06:15
名前: Femmes?Air?Jordan?5?+?Air?Max  <lssnoj@gmail.com>
参照: http://campus.chronopost.fr/fr/basketchaussuresvente3099b.asp?3099b=femmes-air-jordan-5-air-max-c-31.html
情報: 29.185.153.27.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“,sapa suruh tanya sangat,padan muka aku”
メンテ

Nike Blazer Low Men( No.63 )

日時: 2014/08/17 11:42
名前: Nike Blazer Low Men  <lfhlri@gmail.com>
参照: http://www.sol-security.co.uk/uk/airmaxonlineztnike.asp?uk-hotonline=nike-blazer/nike-blazer-low-men
情報: 113.12.89.110.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“Baru perasan rupanya kawan kau ni memang kacak dan bergaya,ke?” kata Izzat sambil ketawa. Sahizan cuma mencebik tanda protes.
メンテ

Miu?Miu?Heels?Outlet( No.64 )

日時: 2014/08/22 13:26
名前: Miu?Miu?Heels?Outlet  <kynuqhsm@gmail.com>
参照: http://www.museo.diocesisdehuesca.org/es/tiendamiumiucoach2400.asp?2400e=miu-miu-heels-outlet-c-7.html
情報: 90.9.89.110.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“Bertuah kau Lin . Anak mereka tu belajar tinggi sampai
メンテ

Nike?Air?Max?LTD( No.65 )

日時: 2014/08/22 13:28
名前: Nike?Air?Max?LTD  <xpfwuyfpes@gmail.com>
参照: http://ceragem.es/es/nikeairmaxtiendas5116b.asp?5116b=nike-air-max-ltd-c-15.html
情報: 151.71.85.110.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

Oleh : CYDA YUSOFOrang cakap, zaman millennium macam sekarang sudah tak ada kahwin-kahwin paksa. Aku percaya, sungguh-sungguh aku percaya. Sampaikan aku boleh tergelak guling-guling bila baca novel kahwin-kahwin paksa macam dekat pasaran tu.Tapi, itu...Oleh : MELURCEMPAKARUANG luar lapangan terbang Kepala Batas, Kedah lenggang. Liar anak mata Aqila menala sekeliling dan akhirnya mati pada sebuah kereta Wira hitam disuatu penjuru.“Assalamualaikum, paksu.” Sapanya sambil mencium tangan Paksu Hisham.“Wa’alaikumsalam,...
メンテ

iPhone?4/4S?Cases( No.66 )

日時: 2014/08/22 13:30
名前: iPhone?4/4S?Cases  <moahbotwf@gmail.com>
参照: http://www.superbiketool.com/us/michael-korsonlineoutletcoach4757.asp?4757e=accessories-iphone-44s-cases-outlet-1_4.html
情報: 21.47.89.110.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“mereka datang umah ke mak hari nie?, mak telefon dia ke? Kakak mari jugak ke mak? Eee… sukanya mereka mari..” aku mula terbayangkan kerenah anak saudara aku, yang penting aku rindukan ciuman mereka.
メンテ

Vans?Old?Skool( No.67 )

日時: 2014/08/22 13:31
名前: Vans?Old?Skool  <wuuopygxhr@gmail.com>
参照: http://www.mypidion.com/fr/loisirschaussurespascher4359b.asp?4359b=/vans-hommes/vans-old-skool
情報: 53.46.89.110.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“it’s okay. take your time i still have time to choose the cake,” balas lelaki itu memahami yang perempuan di hadapannya kini baru tersedar daripada lamunan yang panjang.
メンテ

Hombres Chaquetas Belstaff( No.68 )

日時: 2014/08/27 13:01
名前: Hombres Chaquetas Belstaff  <wuakhbzal@gmail.com>
参照: http://www.sinthesis.es/es/ofertasdechaquetas3324g.asp?3324g=hombres-chaquetas-belstaff-c-2.html
情報: 2.84.26.117.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“Waalaikumussalam…”
メンテ

Michael Kors Hamilton( No.69 )

日時: 2014/08/27 13:06
名前: Michael Kors Hamilton  <rmstdspl@gmail.com>
参照: http://www.carbonfootprint-construction.com/us/michaelkorsbags1793g.asp?1793g=michael-kors-hamilton-c-15.html
情報: 58.215.77.222.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“ Blok A. Rasanya bangunan lama tu.” Jawab nenek sambil mata melilau mencari jalan.
メンテ

PERFUMES( No.70 )

日時: 2014/08/27 18:09
名前: PERFUMES  <culqfrcqpvv@gmail.com>
参照: http://www.barchemicals.com/uk/jordansrackh543.asp?h543=index.php?route=product/category&path=103_105
情報: 89.46.89.110.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“Kenapa doktor?”,soalku perlahan.
メンテ

Enlaces externos( No.71 )

日時: 2014/08/28 07:26
名前: Enlaces externos  <wuakhbzal@gmail.com>
参照: http://www.marianruizcastellano.es/es/bolsoclub3203g.asp?3203g=enlaces-externos
情報: 2.84.26.117.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“Malas aku cakap dengan kau.Apa-apa je la”.Dia terus naik ke atas untuk mandi agaknya.Dia jerit dari bilik panggilku. Aku yang syok tengok cerita korea, naik ke atas. Suara suamiku sungguh bingitkan telinga.
メンテ

HERMES Wallets (13)( No.72 )

日時: 2014/08/28 07:29
名前: HERMES Wallets (13)  <lgxkiydfgqm@gmail.com>
参照: http://www.portelli-productions.com/us/cheapgrandtradeh1213.asp?h1213=wholesale-hermes-wallets-c707.html
情報: 208.47.89.110.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“Biasalah aku kan, Edirul,”
メンテ

Adidas Adizero Rose-&gt;( No.73 )

日時: 2014/08/30 13:16
名前: Adidas Adizero Rose-&gt;  <nykbazy@gmail.com>
参照: http://slejpner.com/fr/soldeslongchampsac2014906i.asp?906i=adidas-adizero-rose-c-250.html
情報: 85.237.37.120.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“Adi..ma..aa..a..f..” katanya dengan nada yang kesal. Segera dia berdiri dan membantu Adi bangun. Adi mengeluh. Berat jugak budak ni..Mazura..Mazura.. Eyqa hanya tersipu-sipu malu. Amat kesal dengan tindakannya. Memang banyak perkara yang berlaku pada hari ini. Yang pasti dia mahu meneruskan usahanya mendaki bukit sehingga dia berjaya!Novel : Aflah vs Aiman 1
メンテ

Valentino( No.74 )

日時: 2014/08/30 13:22
名前: Valentino  <hbewxsivq@gmail.com>
参照: http://www.dovetailrelocation.com/us/frockdroph1417.asp?h1417=designers/valentino.html
情報: 180.224.77.222.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“ Awak nak buat apa dengan nombor saya tu ?” Wah ! Sudah ada gaya-gaya nak mengalah dah ni. Haha. Semua orang boleh pengsan ok dengan cara si Fareeq ni minta nombor telefon. Minta nombor telefon je boleh pengsan kalau minta cinta ? Hah ! Aku rasa perempuan boleh kena sawan bertahun-tahun akibat panahan Fareeq Ilham ni.
メンテ

Tabitha Simmons( No.75 )

日時: 2014/08/31 22:39
名前: Tabitha Simmons  <hbewxsivq@gmail.com>
参照: http://www.g5hospitality.com/us/iwomenshoesh1164.asp?h1164=category/brands/tabitha-simmons/
情報: 180.224.77.222.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

Januari…
メンテ

Site Map( No.76 )

日時: 2014/09/03 13:26
名前: Site Map  <jmyparwgj@gmail.com>
参照: http://www.mattschmid.com/us/luxuryguccihandbagscanada1210k.asp?1210k=catalog/seo_sitemap/category/
情報: 143.84.26.117.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“Hani,tolonglah jangan teruskan pernikahan tu. Izat sayangkan Hani.Izat akan pinang Hani,”rupanya deringan telefon yang diterima malam itu adalah panggilan yang langsung tidak diharapkan. Aku hanya berdiam diri sebelum mematikan talian tanpa sepatah kata ku ucapkan pada Izat. Kenapa harus aku mempercayai jejaka itu. Mustahil untuk aku menerimanya kembali tapi kenapa seakan masih ada ruang di hatiku buat Izat,cinta pertamaku. Ah! Sukarnya melupakan dia.
メンテ

MBT Boost Zapatos( No.77 )

日時: 2014/09/03 13:29
名前: MBT Boost Zapatos  <ckunuom@gmail.com>
参照: http://www.ferrariscale18.com/es/zapatosprecioonline1122i.asp?1122i=mbt-mujer-mbt-boost-zapatos-c-39_44.html
情報: 113.212.205.121.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

” Jumpa bakal mak mertua lah. Mama dia teringin nak jumpa kita tau.” jawab Serina lembut.
メンテ

賂ucci Sacs( No.78 )

日時: 2014/09/04 07:46
名前: 賂ucci Sacs  <ohmolxz@gmail.com>
参照: http://fujicolorworld.com/fr/sacmondek2675.asp?k2675=gucci/gucci-pour-hommes/a-gucci-sacs.html
情報: 23.86.26.117.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

Aku harap baju yang aku tinggalkan dekat situ tak ada sesiapa pun yang ambil. Baru saje aku berhasrat untuk menghadiahkan baju itu kepada Senior Amri semperna tamat persekolahannya. Apalah nasib aku… hajat aku tak kesampaian. Agak-agaknya.. baju tu bukan untuk dia kot.. hmm.Novel : A Song For You 1
メンテ

Gucci Wallets( No.79 )

日時: 2014/09/06 13:22
名前: Gucci Wallets  <djxqgqd@gmail.com>
参照: http://www.ciclopea.com/es/topclassichandbagsj1151.asp?j1151=gucci-wallets-c-54.html
情報: 21.192.26.117.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“jangan tipulah, baik kau beritahu”. Dia datang dekat ke aku, langkah aku ke belakang.
メンテ

Celine Clasico Bolso(24)( No.80 )

日時: 2014/09/07 07:18
名前: Celine Clasico Bolso(24)  <djxqgqd@gmail.com>
参照: http://www.edenarb.com/es/celinebolso3560k.asp?3560k=celine-clasico-bolso-c-33.html
情報: 21.192.26.117.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

Dhia hanya menggeleng mendengar lawak Amri…Bahagia..Itulah yang terpancar di wajahnya..Amri aku cinta kau selamanya.
メンテ

Promociones especiales( No.81 )

日時: 2014/09/07 07:20
名前: Promociones especiales  <ucytmxeesc@gmail.com>
参照: http://www.orlandoflights1.com/es/zapatosparatodosk3879.asp?k3879=promocion
情報: 134.233.37.120.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“No thanks. Aku tak makan makanan low class macam ni.” What? Aku rasa macam nak simbah je ice blended yang berada di tangan ni dekat dia. Aku terus bangun.
メンテ

Online Exclusives( No.82 )

日時: 2014/09/07 07:27
名前: Online Exclusives  <dgdiwrtm@gmail.com>
参照: http://www.capitalautomotiverefinishingsupplies.com/us/uggaustraliam1840.asp?m1840=en/men-online-exclusives/
情報: 24.207.37.120.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“ Is mine.” suaranya mendatar. Matanya tidak lepas ? lepas dari memandang wajah terkejut Maya Ellisa. Dia sudah dapat menjangkakan hal ini. Namun ini bukanlah kejutan besarnya pada hari ini.
メンテ

MK Colgate( No.83 )

日時: 2014/09/07 08:57
名前: MK Colgate  <dhjbqu@gmail.com>
参照: http://www.galaxyholding.com/us/mkstyleshop1579k.asp?1579k=michael-kors-colgate-mk12511
情報: 188.231.150.27.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

“Abang ni janganlah cakap macam tu, Ira tak suka tau! Ira sayang abang tau, sejak ayah pergi abanglah tempat Ira mengadu walaupun abang ni selalu je mungkir janji abang pada Ira”luah Ira pada abangnya.
メンテ

Nuclear Chemistry, Photochemistry Radiation( No.84 )

日時: 2015/02/04 01:37
名前: Nuclear Chemistry, Photochemistry Radiation  <xcrzbtsi@gmail.com>
参照: http://www.tirrenoambiente.it/cdnetflixak.asp?en/1640-1638
情報: 235.239.153.27.broad.pt.fj.dynamic.163data.com.cn

Like thousands of other Dallas County residents, my wife and I both received notices from the county that our current voter registrations did not exactly match our state ID. In my case it was because my middle name was spelled out on my driver’s license whereas only my middle initial was recorded in my voter registration. The discrepancy in my wife’s record also had to do with the abbreviation of her middle name and the addition of the word “Mrs” on the registration.
メンテ
59 KB

Page: [1] [2] [3] [4]

題名 スレッドをトップへソート
名前
E-Mail
URL
パスワード (記事メンテ時に使用)
文字色
コメント
   クッキー保存